E-SIGARETTEN COMPLEETWaarom schakelen Rokers over op de

E-Sigaret

(info Kenniscentrum E-Roken)

Veel mensen die eerst rookten, vonden in de afgelopen jaren in de elektronische sigaret een volwaardige vervanger voor hun klassieke 'brandpeuk'.  Vanaf 2010 gaven de elektronische sigaretten voldoende damp om als goed tabaksalternatief door te kunnen gaan. 

E-sigaretten zijn echter niet bedoelt om met stoppen te roken. Toch is het technisch gezien zo dat wanneer men dampt, men niet rookt. Er wordt niets verbrand namelijk. De handelingen en het gevoel zijn wel hetzelfde als bij het klassieke roken.  De E-roker ervaart het 'rookgevoel' die hij/zij had als wanneer er een klassieke sigaret zou zijn gebruikt, maar voorkomt dat er  meer dan 4000 schadelijke gassen (waarvan 40 carcinogeen) worden ingeademd. Tevens is de E-roker geen gevaar voor zijn  omgeving, omdat bij uitademing er geen schadelijke rook vrij komt.

Natuurlijk is niet dampen nog beter voor de gezondheid, maar voor hen die dit niet kunnen of niet willen, is het een goede tabaksvervanger. Je kunt de E-sigaret ook gebruiken zonder nicotine. Het inhaleren van nicotinehoudende damp via een E-sigaret is echter een eigen keuze en dat moet zo blijven vindt het Kenniscentrum E-roken.

 

 

       De nieuwe e-sigaret van BELCIG 


Belcig EGO VP-100 1 x electrische sigaret incl. Poche (4070)

 

Belcig VP-300 1 x electrische sigaret incl. metalen Box (4071)


Belcig VP-130 1 x electrische sigaret op blister (4073)


Belcig Clearomizer Assorti (4072)

 

Nieuwe e-liquid van Belcig

 

  

Vele smaken van Tabak tot smaakjes

van 0MG t/m  12 MG nicotine